balk
6 september '16

Swopper en 3Dee - intuitief bewegen tijdens het werk

Ons dagelijkse leven wordt meer dan ooit gekenmerkt door een tekort aan beweging. De meerderheid van de actieve beroepsbevolking komt met moeite aan 1uur actieve beweging per dag. Toch zijn we het er allemaal over eens dat beweging noodzakelijk is voor onze gezondheid. Beweging stimuleert de bloedsomloop, bevordert de zuurstofvoorziening en traint de hartspier. Gelijktijdig gaat er ook meer zuurstof naar de hersenen. Daardoor blijven we waakzaam en kunnen we ons beter concentreren. Spieren, botten en gewrichten worden actief gehouden. Alle organen en ook de stofwisseling hebben nood aan beweging om gezond te blijven.

lees meer...

Feel good, work better!
Wij selecteren voor u de beste bureaustoelen en volgen sinds 1992 de evolutie van zitergonomie nauwgezet op de voet! Voor elke zittoepassing hebben wij de geknipte oplossing.

Misschien zit u al goed,... dan kan u bij ons terecht voor het inrichten van uw vergaderruimte, bureauruimte, lunchruimte, onthaal en al het losstaand meubilair om uw kantooromgeving functioneel en plezant aan te kleden.

Eurodesign Collections
Ambachtweg 25
9820 Merelbeke, België
info@eurodesign.be
tel 09/210 45 10
fax 09/210 45 19