balk

Feel good, work better!
Experten in zit(sta)-ergonomie sinds 1992.

Eurodesign Collections
Ambachtweg 25
9820 Merelbeke, België
info@eurodesign.be
tel 09/210 45 10
fax 09/210 45 19

collectie
6 april '18

We zijn weer fit voor de toekomst

In Juni 2017 startten we met de uitbreiding en renovatie van ons gebouw. De buitenste schil van het bestaande pand werd verwijderd en vervangen door een nieuwe, beter geïsoleerde bekleding. De carport achteraan ruilden we in voor een ruimer magazijn en bijkomende kantoorruimte. Bekijk hier de fotoreeks.

 

lees meer...
30 november '17

Wat is mooi, sterk, ergonomisch en heeft geen kapsones?

Interstuhl's EVERY scoort op alle vlakken. De stoel heeft een heel goed uitgebalanceerde synchro-techniek die je altijd de juiste ruggesteun geeft. De schuifzitting, verstelbare lendensteun en verstelbare armleggers maken het plaatje compleet. 

 

 

lees meer...
7 augustus '17

Zit-sta bureau ECO-LIFT - sneller gaat echt niet

Een zit-sta bureau geeft je de flexibiliteit om afwisselend zittend en staand te werken. Het liefst zet je het bureau dan in een handomdraai op de gewenste hoogte. Alleen zo hou je de afwisseling tussen zitten en staan vol. De nieuwe ECO-LIFT zit-sta tafel zet je op de juiste hoogte, net zo snel als je recht gaat staan of opnieuw gaat zitten. Hand op de hendel en je tafelhoogte is zo aangepast.

lees meer...
7 juli '17

DRUMBACK - de nieuwe prijsbewuste ERGO-topper van VIASIT

Wij houden altijd een oogje open voor mooie nieuwigheden! Als die dan ook nog eens een ergonomische meerwaarde bieden dan zijn we er als de kippen bij :-)

lees meer...
12 december '16

Vlaamse Overheid kiest voor onze zit-sta stoel

De MUVMAN is meer dan een stahulp alleen. Het is de enige in zijn soort die tegelijk als stoel en als stahulp kan gebruikt worden. Ideaal dus voor wie een zit-sta werkplek heeft maar even bruikbaar aan een hoge werk- of vergadertafel of als bijzetstoeltje. De gepattenteerde "Muvzone" zorgt ervoor dat je op een MUVMAN nooit stilzit. Beweging staat centraal en verhoogt de productiviteit. Dat hebben ze bij de Vlaamse Overheid ook begrepen. De komende 4 jaar worden alle zit-sta werkplekken uitgerust met onze MUVMAN.

lees meer...
6 september '16

Swopper en 3Dee - intuitief bewegen tijdens het werk

Ons dagelijkse leven wordt meer dan ooit gekenmerkt door een tekort aan beweging. De meerderheid van de actieve beroepsbevolking komt met moeite aan 1uur actieve beweging per dag. Toch zijn we het er allemaal over eens dat beweging noodzakelijk is voor onze gezondheid. Beweging stimuleert de bloedsomloop, bevordert de zuurstofvoorziening en traint de hartspier. Gelijktijdig gaat er ook meer zuurstof naar de hersenen. Daardoor blijven we waakzaam en kunnen we ons beter concentreren. Spieren, botten en gewrichten worden actief gehouden. Alle organen en ook de stofwisseling hebben nood aan beweging om gezond te blijven.

lees meer...