balk
19 april '16

Paustian Modular Sofa uit 1969

De Modular sofa is een ontwerp van wijlen Erik Rasmussen voor het Deense Paustian. Hij ziet er met zijn 47 jaar nog verrassend fris uit.

lees meer...
22 december '15

Project opgeleverd - Administratief centrum Stad Aalst

 

Begin 2016 verhuizen meer dan 300 Aalsterse stadsmedewerkers naar een nieuw administratief centrum waar ze plaats nemen aan een ergonomische werkplek.

lees meer...
21 december '15

HOWE lanceert SixE Learn - een multitasker met "capital M"

 

Nu de omgeving waarin we werken, opleidingen geven en vergaderen in de praktijk niet meer zo nauw is afgebakend pakt HOWE uit met de SixE Learn. Een stoel die moeiteloos inzetbaar is voor individueel werk of groepswerk. 

Karakteristiek is het schrijftablet dat ook dienst doet als persoonlijke opbergruimte voor een schrijfblok, een notebook of een tablet. Bovenop het schrijfvlak zijn 2 gleuven ingewerkt waarin een tablet of smartphone rechtop kan worden geplaatst. Dit verruimt het horizontale schrijfvlak aanzienlijk.

lees meer...
26 maart '15

Onthaal je gasten in stijl

Je hebt eigenlijk maar één kans om een eerste indruk te maken en dat is vaak de entree van je huis of bedrijf. Vaak moet je het niet te ver gaan zoeken en kan een leuk accessoire de toon zetten. En wat als die dan ook nog eens praktisch is?

lees meer...

Stua lanceert succesvolle stoelmodellen in gepoederlakte afwerking

Om aan de veelvuldige vraag tegemoet te komen zijn met onmiddellijke ingang de stoelen Globus, Gas en Egoa verkrijgbaar met een gepoedercoat onderstel. Net als voorheen blijven ook glanzend en mat chroom in collectie.

Toegegeven, de nieuwe uitvoeringen hebben een verfrissend effect op het bestaande design!

lees meer...

Wij selecteren voor u de beste bureaustoelen en volgen sinds 1992 de evolutie van zitergonomie nauwgezet op de voet! Voor elke zittoepassing hebben wij de geknipte oplossing.

Misschien zit u al goed,... dan kan u bij ons terecht voor het inrichten van uw vergaderruimte, bureauruimte, lunchruimte, onthaal en al het losstaand meubilair om uw kantooromgeving functioneel en plezant aan te kleden.

Eurodesign Collections
Ambachtweg 25
9820 Merelbeke, België
info@eurodesign.be
tel 09/210 45 10
fax 09/210 45 19