Nieuws

Eurodesign Collections Nieuws

7 augustus '17

Zit-sta bureau ECO-LIFT - sneller gaat echt niet

Een zit-sta bureau geeft je de flexibiliteit om afwisselend zittend en staand te werken. Het liefst zet je het bureau dan in een handomdraai op de gewenste hoogte. Alleen zo hou je de afwisseling tussen zitten en staan vol. De nieuwe ECO-LIFT zit-sta tafel zet je op de juiste hoogte, net zo snel als je recht gaat staan of opnieuw gaat zitten. Hand op de hendel en je tafelhoogte is zo aangepast.

De Duitse fabrikant REISS is een pionier op het gebied van zit-sta werkplekken. De eerste hoogteverstelbare werkplek zag al het licht in 1910.

ECO-LIFT is uitgerust met een gaslift-verstelling. De bediening van een zit-sta tafel was nog nooit zo snel, makkelijk en veilig dankzij het ingebouwde dempings en remsysteem. Met een zwengel kan je de weerstand van de gasveer instellen voor een belasting tot maximaal 50kg.

Een manuele hoogteregling betekent ook een stopcontact minder en dus ook een groenere werkplek. Afhankelijk van de uit te voeren taak of de beschikbare plaats op je bureau zal je ook een andere sta-hoogte kiezen. Dan ben je opnieuw het meest flexibel met een liftverstelling.